• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

Συγκρότημα ενοικιαζόμενων προκατ κατοικιών στις Κυκλάδες

Η εταιρεία Ιωάννης Γ. Καλλέργης ΕΠΕ έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την κατασκευή τόσο τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων, όσο και ιδιωτικών κατοικιών, προσαρμόζοντας το project στην αρχιτεκτονική και στους πολεοδομικούς κανονισμούς της κάθε περιοχής.

Η εταιρεία με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της πολυετούς δράσης της, εγγυάται την άριστη ποιοτική αξία των κατασκευών της που ικανοποιεί τις απαιτήσεις κάθε έργου και κάθε πελάτη. Επιπλέον, εγγυάται τον ακριβή κοστολογικό προσδιορισμό του έργου, παράδοση εντός αυστηρών χρονοδιαγραμμάτων, την ευελιξία κατά τη διάρκεια της κατασκευής, δημιουργώντας ένα κλίμα άριστης συνεργασίας μεταξύ πελάτη και εταιρείας.
 
Η εταιρεία Καλλέργης με το τμήμα πολιτικών μηχανικών και σχεδιαστών που διαθέτει, το τμήμα διασφάλισης ποιότητας, το τμήμα οργάνωσης και διοίκησης και επίβλεψης έργων, το τμήμα προμηθειών, καθώς και το τμήμα οικονομικής διοίκησης, παρέχει τη μέγιστη δυνατή αξία στους πελάτες της και εξασφαλίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις μιας επιτυχημένης συνεργασίας.
FaLang translation system by Faboba