• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

#115,  Διώνη

Ref : #115

Η κατοικια είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο μπετόν με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, με κολώνες και δοκάρια και έχει την δυνατότητα της μελλοντικής προσθήκης ορόφου. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις αρχές και τις προδιαγραφές του Νέου Ενεργειακού Κανονισμού - ΚΕΝΑΚ,με χρήση θερμοπρόσοψης πάχους 6εκ ,κουφωμάτων αλουμινίου EXALCO με θερμοδιακοπή, διπλά ενεργειακά τζάμια. Η κατοικία διαθέτει τρία (3) υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο, wc, κουζίνα-τραπεζαρία και ευρύχωρο σαλόνι – καθιστικό .

 

Το κάθε δομικό στοιχείο που θα αποτελεί την κατοικία σας είναι κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα με τη μέθοδο μονομπλόκ και επιπλέον ενισχυμένο με θερμοπρόσοψη, μονωμένο εξωτερικά με εξιλασμένη πολυστερίνη.

Προκατασκευασμενη κατοικία Ε=89.0 Τ.Μ Το κτήριο αποτελεί προσθήκη καθ ύψους σε υφιστάμενο κτήριο και έχει κατασκευαστεί με την μέθοδο των προκατακευασμενων τοιχείων από οπλισμένο σκυρόδεμα και σύστημα θερμοπρόσοψης.

Η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ με την εμπειρία των 50χρόνων παρουσίας της στον χώρο της προκατασκευής μπορεί και εφαρμόζει αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις σε κάθε περίπτωση, λυσεις με στατική επάρκεια και υψηλή αισθητική. Μια δημιουργική ομάδα μηχανικών ,αρχιτεκτόνων ,σχεδιαστών και project managers αναλαμβάνει να σχεδιάσει την κατασκευή σας εφαρμόζοντας τους ισχύοντες κανονισμούς προκατασκευής ΕΑΚ-Ελληνικός Αντισεισμικός Κανονισμός ,ΕΚΩΣ2000-Ελληνικός Κανονισμός Ωπλισμένου Σκυροδέματος ,Ελληνικός Κανονισμός Φορτίσεων, Σχεδιασμός Έργων από Προκατασκευασμένα στοιχεία Σκυροδέματος –ΦΕΚ1517/99 .

Η κατοικία αποτελείτε από τρια υπνοδωματια ,κυρίως μπάνιο ,WC βοηθιτικό και ευρυχωρο χωρο σαλονιου –καθιστικού ,καθώς και κουζίνα και τραπεζαρία

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Υπνοδωμάτια
Λουτρό
Κουζίνα
Τραπεζαρία
Σαλόνι
ISO 9002
Δυνατότητα προσθήκης κατ' επέκταση
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Χαμηλής Ενεργειακής Κατανάλωσης
Θερμοπρόσοψη
ΚΑΤΟΨΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Παρακαλώ εισάγετε τα σύμβολα της εικόνας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
#104, Bella
ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
#103, Alina
ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
#100, Filip
ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
FaLang translation system by Faboba