• Τηλέφωνο Επικοινωνίας

    Εργοστάσιο: (22960) 82100 & 82170
    Έκθεση: (22960) 34800

  • Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο 

    44ο χλμ ΠΕΟΑΚ
    Μέγαρα

#117,  Αλκυώνη

Ref : #117

Ισόγεια προκατασκευασμένη κατοικία Ε=83,40τ.μ στον νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο μπετόν με την Μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και εξωτερικά φέρει Θερμοπρόσοψη όπως προβλέπει ο ενεργειακός κανονισμός –ΚΕΝΑΚ . Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια ,wc,κυρίως μπάνιο και ο υπόλοιπος χώρος αποτελεί την κουζίνα-τραπεζαρία και το σαλόνι. Η κατοικία στεγάζεται με κεραμοειδούς μορφής πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος με μόνωση 5εκ. και ανήκει στην ενεργειακή κλάση Β+.

 

Το κάθε δομικό στοιχείο που θα αποτελεί την κατοικία σας είναι κατασκευασμένο από οπλισμένο σκυρόδεμα με τη μέθοδο μονομπλόκ και επιπλέον ενισχυμένο με θερμοπρόσοψη, μονωμένο εξωτερικά με εξιλασμένη πολυστερίνη.

Η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ με την εμπειρία των 50χρόνων παρουσίας της στον χώρο της προκατασκευής μπορεί και εφαρμόζει αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λύσεις σε κάθε περίπτωση, λυσεις με στατική επάρκεια και υψηλή αισθητική. Μια δημιουργική ομάδα μηχανικών ,αρχιτεκτόνων ,σχεδιαστών και project managers αναλαμβάνει να σχεδιάσει την κατασκευή σας εφαρμόζοντας τους ισχύοντες κανονισμούς προκατασκευής ΕΑΚ-Ελληνικός Αντισεισμικός Κανονισμός ,ΕΚΩΣ2000-Ελληνικός Κανονισμός Ωπλισμένου Σκυροδέματος ,Ελληνικός Κανονισμός Φορτίσεων, Σχεδιασμός Έργων από Προκατασκευασμένα στοιχεία Σκυροδέματος –ΦΕΚ1517/99 .

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Υπνοδωμάτια
Λουτρό
Κουζίνα
Τραπεζαρία
Σαλόνι
ISO 9002
Δυνατότητα προσθήκης κατ' επέκταση
ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Χαμηλής Ενεργειακής Κατανάλωσης
Θερμοπρόσοψη
ΚΑΤΟΨΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Παρακαλώ εισάγετε τα σύμβολα της εικόνας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
#104, Bella
ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
#103, Alina
ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
#100, Filip
ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
FaLang translation system by Faboba