ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Eκθεσιακός Χώρος

Στο ιδιόκτητο εκθεσιακό χώρο της εταιρείας επί του 33ου χλμ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗς ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ -ΚΟΡΙΝΘΟΥ έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την εταιρεία μας και να περιηγηθείτε σε εκθεσιακά προκατασκευασμένα κτήρια . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας τα ραντεβού γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην έδρα της
Καλέστε μας στο τηλ 296082100, 2296082170ή στείλετε μας mail στο info@kallergis.gr για τον προγραμματισμό της επίσκεψης σας και την εξυπηρέτηση από τους πωλητές μας .

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κατασκευές μας και να δείτε έργα της εταιρείας που εκτίθενται μόνιμα αλλά και κτίρια που φιλοξενούνται προσωρινά πριν μεταφερθούν και εγκατασταθούν στα οικόπεδα των ιδιοκτητών τους. Η εταιρεία μας συμμετέχει συνεχώς σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας με σκοπό να παρουσιάζει τα προϊόντα, τις τεχνολογίες αλλά και τις καινοτομίες που δημιουργούμε κάθε φορά.

Αγγελίες Ακινήτων

Στην εταιρεία Καλλέργης υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τις αγοροπωλησίες ακινήτων. Έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει και μαζί θα ολοκληρώσουμε το έργο.