ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Προκατασκευασμένα κτήρια

Το 1965 ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε προκατασκευασμένα σπίτια με μότο μας το “Εύκολα, Γρήγορα, Οικονομικά αλλά πάνω απ` όλα Ποιοτικά”. Σήμερα, έχοντας πλέον την εμπειρία της ολοκλήρωσης περισσοτέρων των 15000 έργων, ταυτόχρονα με την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι χτίζουμε αυτό που ονειρευτήκατε χωρίς καθόλου περιορισμούς.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΥΨΕΛΕΣ

We are part of the future!

.Μεταφέρεται με τα σύγχρονα ειδικών μεταφορών μηχανήματα μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Με αυτό τον τρόπο ξεκινήσαμε και ποτέ δε σταματήσαμε να τον αναπτύσσουμε. Σήμερα η μέθοδος των προκατασκευασμένων κυψελών αποτελεί την κύρια επιλογή στην κατασκευή κατοικιών, γραφείων αλλά και ξενοδοχείων. Συνδυάζει τη γρήγορη, αντισεισμική από οπλισμένο μπετό κατασκευή με την πλέον συμφέρουσα οικονομική λύση. Κατασκευάζεται εξολοκλήρου στο εργοστάσιό μας με όλους τους τεχνικούς και ποιοτικούς ελέγχους που μας επιβάλουν οι πιστοποιήσεις τις οποίες φέρει η εταιρεία μας. Μεταφέρεται με τα σύγχρονα ειδικών μεταφορών μηχανήματα μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΛΑΚΕΣ

Οι προκατασκευασμένες πρόπλακες αποτελούν επιφανειακό δομικό στοιχείο που χρησιμοποιείται στη διαμόρφωση κτιριακών έργων κάθε είδους και διαφόρων υλικών. Παράγεται από οπλισμένο σκυρόδεμα υψηλής με προεγκατεστημένους ανοιχτούς συνδέσμους (open girders).

Γιατί να μας εμπιστευθείτε το νέο σας έργο

60 χρόνια εμπειρίας αποτελούν την εγγύηση και τη αξιοπιστία που συνοδεύει κάθε κατασκευή

Μεικτού τύπου ειδικές κατασκευές

Στις μεικτές κατασκευές συνδυάζουμε τις κυψέλες με τα μεταφερόμενα τοιχία επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα όσο πολύπλοκος και αν είναι ο σχεδιασμός, επιτυγχάνοντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή οικονομία.

Σύμμεικτες κατασκευές

Με πάνω από 300 σύμμεικτες κατασκευές στο ενεργητικό μας μπορούμε να κατασκευάσουμε το κτίριό σας με τη δύναμη του μετάλλου.

Προκατασκευασμένη μεταφερόμενη αποσυναρμολογούμενη περιτοίχιση

Κατασκευή και τοποθέτηση τοιχίων περιτοίχισης από οπλισμένο σκυρόδεμα και με την ανάλογη ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Τα τοιχία αυτά είναι μεταφερόμενα και υπάρχει η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης τους.

Η εταιρεία έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει κτίρια με την μέθοδο των προκατ μεταφερόμενων τοιχίων είτε σε περιπτώσεις ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών απαιτήσεων και σχεδιασμού, είτε λόγω ειδικών απαιτήσεων του οικοπέδου.
Η τεχνική αυτή μας δίνει αρχιτεκτονική ελευθερία να δημιουργήσουμε το σχέδιο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΤΟΙΧΙΑ

Με την μέθοδο των μεταφερόμενων τοιχίων το κτήριο κατασκευάζεται, εσωτερικά και εξωτερικά, με τοιχία υψηλής αντοχής από οπλισμένο σκυρόδεμα C30/37 με εξωτερική μόνωση-θερμοπρόσοψη, που συνδέονται μεταξύ τους, μέσω υποστηλωμάτων και δοκών, με επιτόπου σκυροδέτηση με τα οριζόντια στοιχεία της κατασκευής, δάπεδο και πλάκα, η οποία είναι επίσης από οπλισμένο σκυρόδεμα C30/37.

Στα τοιχία αυτά και πάντα ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να έχουν ολοκληρωθεί ηλεκτρολογικάκουφώματα αλλά και τα πρώτα χέρια βαφής.

Αγγελίες Ακινήτων

Στην εταιρεία Καλλέργης υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τις αγοροπωλησίες ακινήτων. Έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει και μαζί θα ολοκληρώσουμε το έργο.