ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Προκάτ Ανεμόμυλοι

Η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ εδώ και 60 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και θερμοπρόσοψη με την μέθοδο των μονολιθικών κυψελών –ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, σύμφωνα με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό-ΕΑΚ, Ελληνικό Κανονισμό Σκυροδέματος, Ελληνικό Κανονισμό Προκατασκευής και Ενεργειακό Κανονισμό-ΚΕΝΑΚ.

Στα πλαίσια της επέκτασης των δραστηριοτήτων της και εξέλιξης της, η εταιρεία ασχολείται με την κατασκευή προκατασκευασμένων ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ, έχοντας σαν αφετηρία τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους των Ελληνικών νησιών δίνοντας τους μια νέα εκδοχή σαν προκατασκευή.

Περισσότερα

Βάση Προκάτ Ανεμόμυλων & Κατασκευή

Οι Ανεμόμυλοι αποτελούνται από δυο επιμέρους τμήματα ισόγειο και όροφο και ενδιάμεσα τους υπάρχει διαχωριστική πλάκα με προεξέχον τμήμα που αποτελεί το εξωτερικό μπαλκόνι της κατασκευής.

Οι Ανεμόμυλοι έχουν δική τους βάση με την οποία κατασκευάζονται και μεταφέρονται στο οικόπεδο του ιδιοκτήτη. Η βάση είναι πάχους 20 εκατοστών από οπλισμένο σκυρόδεμα ποιότητας C20/25 με οπλισμό s500s. Περιμετρικά τοποθετείται πριν την σκυροδέτηση μεταλλικό προφίλ UPN 200στο οποίο συγκολλούνται οι οπλισμοί της πλάκας δαπέδου. Στην βάση αυτή ενσωματώνονται οι οριζόντιες σωληνώσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Επιπλέον τοποθετείται και μόνωση πάχους 5εκ λ=0,033w/mk DUROSOL.

Με την βάση αυτή ΔΕΝ χρειάζεται να κατασκευαστεί νέα πλάκα στο οικόπεδο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, με οικονομικό όφελος για τον ιδιοκτήτη.

Οι Ανεμόμυλοι κατασκευάζονται από κυκλικά στοιχεία από οπλισμένο σκυροδέμα τα οποία σκυροδετούνται σε ειδικά καλούπια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους κατά πλάτος και καθ’ ύψος επιτυγχάνοντας την παρούσα ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική λύση κτιρίου.

Εξωτερική Τοιχοποιία

Η εξωτερική τοιχοποιία κατασκευάζεται με τοιχία από ΜΑΣΙΦ ΜΠΕΤΟΝ με ΣΙΔΕΡΟ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ και με ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ πάχους 7εκ -10εκ. Οι ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ έχουν άριστη θερμομόνωση (πάχος μόνωσης 7εκ ,υψηλής πυκνότητας λ =0.033W/mK) και ταυτόχρονα και υψηλές ηχομονωτικές και ηχοαπορροφητικές ιδιότητες εξασφαλίζοντας υψηλή ακουστική άνεση για το χρήστη.

Ενεργειακή Κατηγορία Προκάτ Ανεμόμυλων

Οι Ανεμόμυλοι ανήκουν στη ενεργειακή κατηγορία Β+.

Οι εσωτερικοί τοίχοι είναι και αυτοί από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25 με οπλισμό Φ8 με διπλή σχάρα # Φ10/15.

Η οροφή των ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ κατασκευάζεται είναι ενσωματωμένη με το δεύτερο κυκλικό τμήμα της κατασκευής είτε επίπεδη πλάκα από μπετόν και οπλισμό από σίδερο και εσωτερικά έχει μόνωση πάχους 7εκ, είτε σαν κεκλιμένη πλάκα-κεραμοσκεπή από μασίφ μπετόν με οπλισμό από σίδερο και μόνωση 7εκ όπου στην άνω εξωτερική της πλευρά έχει το σχήμα των κεραμιδιών.

Ηλεκτρολογική & Υδραυλική Εγκατάσταση

Οι ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ έχουν πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων –σωληνώσεις ,καλωδιώσεις πρίζες/διακόπτες κεντρικό πίνακα. Επίσης διαθέτουν πλήρη υδραυλική εγκατάσταση ζεστού και κρύου νερού και δίκτυο για εγκατάσταση θερμοσίφωνα και παραδίδονται με όλες τις βρύσες τοποθετημένες και όλες τις εσωτερικές συνδέσεις ολοκληρωμένες.

Πλακίδια – Εσωτερικά Κουφώματα

Οι ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ παραδίδονται με πλακίδια Α΄ διαλογής, που ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από συνεργαζόμενες με την εταιρεία εταιρείες πλακιδίων. Η τελική επιλογή διάστασης των πλακιδίων καθώς και των χρωματισμών γίνεται από τον πελάτη, από το δειγματολόγιο της εταιρείας.

Στους ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ τα εσωτερικά κουφώματα είναι σύγχρονης αισθητικής και design από LAMINATE σε χρώμα και στιλ επιλογής του πελάτη μέσα από δειγματολόγιο της εταιρίας. Τα εξωτερικά κουφώματα των ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ είναι ΞΥΛΙΝΑ ή ανοιγόμενα με διπλά τζαμιά και ξύλινα εξώφυλλα Η Κυρία Είσοδος είναι ομοίως από ξύλο.

Εσωτερική Διαμόρφωση Προκάτ Ανεμόμυλου

Στο ισόγειο του ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥ τοποθετούνται ντουλάπια στην κουζίνα καθώς και ντουλάπα στον όροφο που διαμορφώνεται το υπνοδωμάτιο μοντέρνου σχεδιασμού και αισθητικής από ΒΑΚΕΛΙΤΗ επιλογής του πελάτη μέσα από μεγάλο δειγματολόγιο της εταιρίας μας. Τοποθετείται πάγκος στην κουζίνα τύπου duropal πάχους 4εκ. ανθυγρός και χρωματικού συνδυασμού επιλογής του πελάτη. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι ανοιγόμενα και τοποθετείται νεροχύτης ανοξείδωτος με δυο γούρνες.

Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ παραδίδεται ελαιοχρωματισμένος εσωτερικά και εξωτερικά σε χρώμα επιλογής του ιδιοκτήτη του.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ANΕΜΟΜΥΛΟΣ
Ο ανεμόμυλος αποτελείται από δυο μονολιθικά – ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ κυκλικού σχήματος τμήματα από οπλισμένο σκυρόδεμα και εξωτερικά θερμοπρόσοψη.