ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Προκάτ Διώροφες Κατοικίες

Η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ εδώ και 60 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων κτηρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και θερμοπρόσοψη με την μέθοδο των μονολιθικών κυψελών –ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, σύμφωνα με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό-ΕΑΚ, Ελληνικό Κανονισμό Σκυροδέματος , Ελληνικό Κανονισμό Προκατασκευής και Ενεργειακό Κανονισμό-ΚΕΝΑΚ.

Οι ΔΙΩΡΟΦΕΣ κατοικίες κατασκευάζονται με κολώνες και δοκάρια σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς. Διαθέτουν δική τους βάση με την οποία κατασκευάζονται και μεταφέρονται στο οικόπεδο ιδιοκτήτη .

Περισσότερα

Βάση Διώροφων Κατοικιών

Η βάση είναι  πάχους 20 εκατοστών από οπλισμένο σκυρόδεμα ποιότητας C20/25 με οπλισμό s500s. Περιμετρικά τοποθετείται πριν την  σκυροδέτηση μεταλλικό προφίλ UPN 200στο οποίο  συγκολλούνται οι οπλισμοί της πλάκας δαπέδου. Στην βάση αυτή  ενσωματώνονται οι οριζόντιες σωληνώσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Επιπλέον τοποθετείται και  μόνωση πάχους 5εκ λ=0,033w/mk  DUROSOL

Με την βάση αυτή ΔΕΝ χρειάζεται να κατασκευαστεί νέα πλάκα στο οικόπεδο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ , με οικονομικό όφελος για τον ιδιοκτήτη .

Δομή Διώροφων Προκάτ Κατοικιών

Οι κατοικίες αποτελούνται  από τοιχία οπλισμένου σκυροδέματος με την μέθοδο των κυψελών τα οποία συνδέονται μεταξύ τους κατά πλάτος και καθ’ ύψος επιτυγχάνοντας την παρούσα ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική λύση κατοικίας.

Οι διώροφες κατοικίες ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ  με 4 γωνιακά υποστυλώματα-γωνιακές κολώνες  , 2 μεσαία υποστυλώματα-μεσαίες κολώνες , περιμετρικά  δοκάρια ,πλάκες οροφής και πλάκες δαπέδου από οπλισμένο σκυρόδεμα

Η  εξωτερική τοιχοποιία κατασκευάζεται με τοιχία από ΜΑΣΙΦ ΜΠΕΤΟΝ με ΣΙΔΕΡΟ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ  ,και   με ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ  πάχους 7εκ -10εκ. Οι κατοικίες έχουν  άριστη θερμομόνωση (πάχος μόνωσης 7εκ ,υψηλής πυκνότητας λ =0.033W/mK)  και ταυτόχρονα και υψηλές ηχομονωτικές και ηχοαπορροφητικές ιδιότητες εξασφαλίζοντας υψηλή ακουστική άνεση για το χρήστη.

Οι κατοικίες ανήκουν στη ενεργειακή κατηγορία Β+

Οι εσωτερικοί τοίχοι είναι  και αυτοί από οπλισμένο σκυρόδεμα. Η οροφή των κατοικιών κατασκευάζεται για το ισόγειο ως  επίπεδη πλάκα από μπετόν και οπλισμό από σίδερο  και εσωτερικά έχει  μόνωση πάχους 7εκ  .για τον όροφο είτε σαν κεκλιμένη πλάκα-κεραμοσκεπή από μασίφ μπετόν με οπλισμό από σίδερο και μόνωση 7εκ, όπου στην άνω εξωτερική της πλευρά  έχει  το σχήμα των κεραμιδιών.

Οι κατοικίες έχουν πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων – σωληνώσεις, καλωδιώσεις, πρίζες-διακόπτες, κεντρικό πίνακα. Οι κατοικίες διαθέτουν πλήρη υδραυλική εγκατάσταση ζεστού και κρύου νερού  και δίκτυο για εγκατάσταση θερμοσίφωνα ,με όλες τις βρύσες τοποθετημένες και όλες τις εσωτερικές συνδέσεις ολοκληρωμένες.

Οι κατοικίες παραδίδονται με  πλακίδια Α΄ διαλογής, που ο  πελάτης  μπορεί να  επιλέξει από  συνεργαζόμενες με την εταιρεία εταιρείες πλακιδίων. Η τελική επιλογή διάστασης των πλακιδίων καθώς και των χρωματισμών γίνεται  από τον πελάτη, από το δειγματολόγιο της εταιρείας..

Εσωτερικά & Εξωτερικά Κουφώματα Διώροφων Προκάτ Κατοικιών

Στις κατοικίες τα εσωτερικά κουφώματα είναι σύγχρονης αισθητικής και design από LAMINATE  σε χρώμα και στυλ επιλογής του πελάτη μέσα από δειγματολόγιο της εταιρίας.

Τα εξωτερικά κουφώματα των κατοικιών  είναι αλουμινίου λευκού χρώματος με θερμοδιακόπτη, ανοιγόμενα της εταιρίας EXALCO  με διπλά τζάμια ενεργειακά, με εξώφυλλα ή ρολά με δυνατότητα επιλογής και άλλων χρωμάτων

Εσωτερική Διαμόρφωση Διώροφων Προκάτ Κατοικιών

Η  Κυρία Είσοδος είναι ασφαλείας με τέσσερα (4) σημεία ασφάλισης .

Στις κατοικίες τοποθετούνται ντουλάπια στην κουζίνα καθώς  και ντουλάπες στα υπνοδωμάτια  μοντέρνου σχεδιασμού και αισθητικής από ΒΑΚΕΛΙΤΗ, επιλογής του πελάτη μέσα από  μεγάλο δειγματολόγιο της εταιρίας μας. Τοποθετείται  πάγκος στην κουζίνα τύπου duropal πάχους 4εκ. ανθυγρός και χρωματικού συνδυασμού επιλογής του πελάτη. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι ανοιγόμενα, και τοποθετείται νεροχύτης  ανοξείδωτος με δυο γούρνες

Στα   υπνοδωμάτια τοποθετούνται ντουλάπες με ύψος μέχρι το ταβάνι  από βακελίτη  σε χρώμα και σχέδιο  επιλογής του πελάτη. Οι   ντουλάπες διαθέτουν συρτάρια, ράφια καθώς και ράβδους για κρεμάστρες .

Όλα τα ντουλάπια της κουζίνας και οι ντουλάπες  περιλαμβάνουν χειρολαβές-πόμολα  της επιλογής του πελάτη από το δειγματολόγιο της εταιρείας. Οι κατοικίες παραδίδονται ελαιοχρωματισμένες εσωτερικά και εξωτερικά σε χρώμα επιλογής του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Στις διώροφες κατοικίες η εσωτερική σκάλα είναι από μεταλλικό σκελετό και επένδυση από μάρμαρο ΝΑΞΟΥ .Μια άλλη επιλογή είναι από ξύλο μασίφ

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=127 ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Η κατοικία κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+. Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο της κατοικίας είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία όπως προβλέπει ο κανονισμός για τις διώροφες κατοικίες.
ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=148,50 ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ
Η κατοικία κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+. Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο της κατοικίας είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία όπως προβλέπει ο κανονισμός για τις διώροφες κατοικίες.
ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=113τμ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες της εταιρείας μας παρέδωσαν το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΟΡΟΦΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΩΝ Ε=94,16τμ/ΑΤΤΙΚΗ
Οι κατοικίες κατασκευάστηκαν από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση - θερμοπρόσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ ενεργειακής κατηγορίας Β+ Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο των κατοικιών είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία προκειμένου να προστεθεί μελλοντικά και όροφος.