ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Πλήρες πακέτο Mελέτης, αδειοδότησης & Κατασκευής Νέου έργου

Υποστήριξη για την σωστή επιλογή του οικοπέδου

Μελέτη από επαγγελματίες του χώρου για ένα λειτουργικό κτίσμα ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις του σήμερα αλλά κυρίως τις ανάγκες του αύριο.

Πρωτότυπος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός – Βιοκλιματικός σχεδιασμός

Χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα – Μικρή ενεργειακή κατανάλωση

Κατασκευάζουμε προκατασκευασμένα κτίρια υψηλού αισθητικού
αποτελέσματος, προσαρμοσμένα στην αισθητική και απαιτήσεις 
του χρήστη

Επιμονή στη λεπτομέρεια και στο τελικό φινίρισμα

«Κλειστό» προϋπολογισμό για : αγορά οικοπέδου , ανέγερση του κτιρίου , επιλογή των υλικών

Αναλυτικό προϋπολογισμό και πίνακα πληρωμών ανά φάση εργασιών

Αυστηρή τήρηση χρονικού προγραμματισμού αποπεράτωσης του έργου

2ετή εγγύηση τεχνικής φύσεως μετά την παράδοση

Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια υλοποίησης του έργου Το μόνιμο σχεδιαστικό της τμήμα αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να προτείνει ιδέες και λύσεις για κάθε έργο.


Οι συνεργάτες της εταιρείας αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί αναλαμβάνουν τόσο την προμελέτη του έργου σας με κατασκευή 3D σχεδίων του έργου σας όπου μπορείτε να δείτε φωτορεαλιστικα την κατοικία σας τόσο ως προς το εξωτερικό της όσο και τους εσωτερικούς της χώρους αλλά και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με προτάσεις που αναδεικνύουν τα θετικά στοιχεία του χώρου.


Επιπλέον η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ με το δίκτυο των συνεργατών της πολίτικων μηχανικών σε όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνει τον πλήρη φάκελο των μελετών και την υποβολή τους για την έκδοση της οικοδομικής αδείας .


Με τις παραπάνω υπηρεσίες ο πελάτης μας γνωρίζει από τα σχέδια την τελική μορφή της κατοικίας του πριν αυτή ακόμα κατασκευαστεί και στο επίπεδο της οικοδομικής αδείας είναι διασφαλισμένη η πορεία των μελετών και της υποβολής τους.

Έργα μας με πήρες πακέτο
μελέτης & Κατασκευής

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Στην Λευκάδα και σε μια καταπράσινη πλαγιά με άπλετη θεά προς την θάλασσα, κατασκευάστηκε ένα συγκρότημα τριών (3) ανεξάρτητων τουριστικών κατοικιών με πισίνα.
ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=148,50 ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ
Η κατοικία κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+. Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο της κατοικίας είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία όπως προβλέπει ο κανονισμός για τις διώροφες κατοικίες.
ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.
IΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=86τμ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Η προκατ κατοικία είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο μπετόν με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Πρόκειται για ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ από οπλισμένο σκυρόδεμα και εξωτερικά μόνωση – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ σύμφωνα με τον Ελληνικό Κανονισμό Σκυροδέματος, τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό και τον Ενεργειακό Κανονισμό ΚΕΝΑΚ.
IΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=80,40τμ με ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Σε ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Σαλαμίνα επέλεξε για την μόνιμη κατοικία της μια τετραμελής οικογένεια.Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο  της κατοικίας  είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία προκειμένου να προστεθεί μελλοντικά και όροφος.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ANΕΜΟΜΥΛΟΣ
Ο ανεμόμυλος αποτελείται από δυο μονολιθικά – ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ κυκλικού σχήματος τμήματα από οπλισμένο σκυρόδεμα και εξωτερικά θερμοπρόσοψη.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Στο νησί της Σαντορίνης η κατασκευή ενός τουριστικού συγκροτήματος ενοικιαζόμενων κατοικιών ήταν μια μεγάλη πρόκληση για την εταιρεία, καθώς ήταν μια ευκαιρία να παρουσιάσει την δυναμική της ως εταιρεία, και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και του φυσικού τοπίου.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΥΛΟΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε από την αυξανόμενη ζήτηση ενοικιαζόμενων καταλυμάτων στο ευρύτερο παραλιακό μέτωπο της Κορινθίας, αποτυπώθηκε στην μελέτη και υλοποιήθηκε με την μέθοδο της προκατασκευής από την εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, με την κατασκευή του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων κατοικιών.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΟΡΟΦΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΩΝ Ε=94,16τμ/ΑΤΤΙΚΗ
Οι κατοικίες κατασκευάστηκαν από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση - θερμοπρόσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ ενεργειακής κατηγορίας Β+ Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο των κατοικιών είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία προκειμένου να προστεθεί μελλοντικά και όροφος.

Αγγελίες Ακινήτων

Στην εταιρεία Καλλέργης υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τις αγοροπωλησίες ακινήτων. Έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει και μαζί θα ολοκληρώσουμε το έργο.