ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

60 χρόνια Ιστορίας

Η εταιρεία Ι.Γ Καλλέργης ΕΠΕ ιδρύθηκε πριν από 60 χρόνια από τον Ιωάννη Καλλέργη με έδρα τα Μέγαρα και μέχρι σήμερα πρωτοπορεί στην κατασκευή προκατασκευασμένων κτηρίων, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και πάντα απόλυτα εναρμονισμένη με την τρέχουσα νομοθεσία και τα νέα συστήματα και υλικά δόμησης διαμορφώνοντας έτσι την σύγχρονη εικόνα της προκατασκευής.
Η εταιρεία βρίσκεται στην δεύτερη γενιά επιχειρηματιών και συνεχίζει με το ίδιο όραμα του πρωτεργάτη και ιδρυτή της. Την υψηλή ποιότητα και αισθητική των κατασκευών της, την ικανοποίηση των πελατών της, τον σύγχρονο σχεδιασμό των έργων της φιλικών προς το περιβάλλον, την προσαρμογή των κτιρίων της στα νέα δεδομένα και ανάγκες.

10500+

Ολοκληρωμένα Έργα

όπως προκατ κατοικίες, τουριστικά συγκροτήματα & επαγγελματικοί χώροι, σε όλη την Ελλάδα

60+

Χρόνια Ιστορίας

με συνέπεια, υπευθυνότητα, υψηλά standards και καινοτόμες κατασκευές

30000

m² Eγκαταστάσεων

για τον εκθεσιακό και τον εργοστασιακό χώρο

We are part of the future!

Πυλώνες Υπηρεσιών
για όλα τα στάδια του έργου

Nέες κατασκευές
Προκατασκευασμένων κτηρίων

Mελέτη και κατασκευή “πράσινων κτιρίων”

Ανακαινίσεις και επεκτάσεις προκατ κτηρίων

Εξοικονομώ Κατ’οίκον

Επανατοποθετήσεις παλαιών προκατασκευασμένων

Γιατί να μας εμπιστευθείτε το νέο σας έργο

60 χρόνια εμπειρίας αποτελούν την εγγύηση και τη αξιοπιστία που συνοδεύει κάθε κατασκευή

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες
μελέτης & κατασκευής

Η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει όλα τα στάδια της κατασκευής, από την αγορά, μέχρι την παράδοση, και να ολοκληρώσει το έργο “με το κλειδί στο χέρι”. Είμαστε δίπλα σας ό,τι και αν προκύψει στο μέλλον.

Άριστη ποιότητα κατασκευής

Bαρεώς τύπου αντισεισμικές κατασκευές, με τη δύναμη του οπλισμένου σκυροδέματος και υλικά πρώτης ποιότητας. Το μπετό για εμάς είναι το κύριο υλικό κατασκευής. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη η κατασκευή μπορεί να γίνει και σύμμικτη.

Πρωτοποριακό Design

Μια ομάδα αρχιτεκτόνων μηχανικών, σχεδιαστών και project managers είναι στην διάθεσή σας, για να προτείνουν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν το έργο σας. Κάθε έργο σχεδιάζεται λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και το οικιστικό περιβάλλον που θα τοποθετηθεί, ώστε να ενταχθεί αρμονικά στον χώρο.

Εξειδίκευση στην ενεργειακή
αναβάθμιση

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που επιδοτεί το Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον στην Αττική. Μελέτη, Κατασκευή & έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού.

Αντισεισμικές κατασκευές που δεν 
χρειάζεται συντήρηση

Όλες οι κατασκευές είναι σύμφωνα με τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΒΑΡΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ – ΕΑΚ2003, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΕΚΩΣ 2000, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΦΟΡΤΙΣΕΩΝ.

Tαχύτητα παράδοσης έργων

Ο μικρότερος απαιτούμενος χρόνος κατασκευής δίνει δυνατότητα άμεσης παράδοσης εντός χρονοδιαγράμματος, λόγω της ευελιξίας σχεδιασμού των προκατ συστημάτων.

Εμπειρία και εξειδίκευση

Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στον χώρο κάθε προκατασκευής με μεγάλη εμπειρία σε ιδιωτικές κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους, σχολικές εγκαταστάσεις, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και κτήρια δημόσιου χαρακτήρα.

Μια δημιουργική ομάδα από επαγγελματίες μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, project managers και συμβούλους, κατανοούν πλήρως κάθε ανάγκες των πελατών και προτείνουν ιδέες και λύσεις για κάθε τύπο κατοικίας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με στόχο, το σύνολο των κατασκευών να ανταποκρίνονται κάθε ανάγκες και κάθε απαιτήσεις των πελατών έγκαιρα με ακρίβεια και συνέπεια, καλύπτοντας ταυτόχρονα κάθε κάθε κανονιστικές και νομοθετικές απαιτήσεις.

Στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις της εταιρείας επί του 44ou χμ Παλαιάς Eθνικής οδού Αθηνών –Κορίνθου, τα στελέχη με το τεχνικά καταρτισμένο και ικανό προσωπικό εργάζονται αδιάκοπα για το καλύτερο κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Oι Συνεργάτες μας

Περισσότεροι από εβδομήντα άνθρωποι, μόνιμο προσωπικό αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες, όλοι εξειδικευμένοι στον τομέα τους, απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας μας. Όλοι μαζί δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να μπείτε γρήγορα στο σπίτι που ονειρευτήκατε.


Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο συνεργατών πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων & συμβούλων επενδύσεων και αναλαμβάνει συνολικά το κάθε project – έκδοση οικοδομικής αδείας, σύνταξη και υποβολή φακέλου επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Αγγελίες Ακινήτων

Στην εταιρεία Καλλέργης υπάρχει ειδικό τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με τις αγοροπωλησίες ακινήτων. Έμπειροι συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε το ακίνητο που σας ταιριάζει και μαζί θα ολοκληρώσουμε το έργο.