ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Προκάτ Ειδικές Κατασκευές

Η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ εδώ και 60χρονια ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και θερμοπρόσοψη με την μέθοδο των μονολιθικών κυψελών –ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, σύμφωνα με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό-ΕΑΚ, Ελληνικό Κανονισμό Σκυροδέματος , Ελληνικό Κανονισμό Προκατασκευής και Ενεργειακό Κανονισμό-ΚΕΝΑΚ.

Η τεχνική ομάδα που διαθέτει η εταιρεία μας  έχει τις κατάλληλες γνώσεις και ικανότητες ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται κατασκευαστικά σε έργα ιδιαιτέρων αρχιτεκτονικών απαιτήσεων.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Ε=89,20τμ
Στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση ενός παιδικού σταθμού Ε=89,20ΤΜ. Ο παιδικός σταθμός κατασκευάστηκε με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, των προκατ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΩΝ επιμέρους κτηρίων, τα οποία σε συνδυασμό μεταξύ τους δίνουν ένα κτηριακό σύνολο.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ε=200τμ
Στον νομό Αργολίδας και σε μια ήσυχη συνοικία λίγο έξω από την πόλη του Ναυπλίου η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση ενός πρότυπου παιδικού σταθμού Ε=200ΤΜ. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου με το τοξωτό -ημικυκλικό κτήριο της διοίκησης και του προσωπικού ήταν μια κατασκευαστική πρόκληση για την εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ που χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Το γραφείο κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+