ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Κτήρια γραφείων

Στα πλαίσια της επέκτασης των δραστηριοτήτων της και εκτός από το πεδίο των κατοικιών, η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ασχολείται με την κατασκευή προκατασκευασμένων ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ  ΚΑΙ  ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Τα κτίρια επαγγελματικού χαρακτήρα ακολουθούν τις προβλεπόμενες από την νομοθεσία προδιαγραφές ανάλογα με την χρήση τους και στην αδειοδότηση τους αλλά και στον σχεδιασμό τους και τις απαιτήσεις τους.

Οι επαγγελματικοί χώροι έχουν δική τους βάση με την οποία κατασκευάζονται και μεταφέρονται στο οικόπεδο του ιδιοκτήτη.

Περισσότερα

Προκάτ Γραφείων

Η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ εδώ και 60 χρόνια ασχολείται με την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων κτιρίων  από οπλισμένο σκυρόδεμα και θερμοπρόσοψη με την μέθοδο των μονολιθικών κυψελών –ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, σύμφωνα με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό-ΕΑΚ, Ελληνικό  Κανονισμό Σκυροδέματος , Ελληνικό Κανονισμό Προκατασκευής και Ενεργειακό Κανονισμό-ΚΕΝΑΚ.

Εξωτερικό Μέρος Προκάτ Γραφείων

Η βάση είναι  πάχους 20 εκατοστών από οπλισμένο σκυρόδεμα ποιότητας C20/25 με οπλισμό s500s. Περιμετρικά τοποθετείται πριν την σκυροδέτηση, μεταλλικό προφίλ UPN 200 στο οποίο συγκολλούνται οι οπλισμοί της πλάκας δαπέδου. Στην βάση αυτή ενσωματώνονται οι οριζόντιες σωληνώσεις ύδρευσης και θέρμανσης. Επιπλέον τοποθετείται και μόνωση πάχους 5εκ λ=0,033w/mk  DUROSOL.

Με την βάση αυτή ΔΕΝ χρειάζεται να κατασκευαστεί νέα πλάκα στο οικόπεδο ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, με οικονομικό όφελος για τον ιδιοκτήτη.

Οι επαγγελματικοί χώροι κατασκευάζονται επιμέρους από κτήρια με οπλισμένο σκυρόδεμα τα οποία σκυροδετούνται σε ειδικά καλούπια τα οποία συνδέονται μεταξύ τους κατά πλάτος και καθ’ ύψος επιτυγχάνοντας την παρούσα ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική λύση κτιρίου.

Η  εξωτερική τοιχοποιία κατασκευάζεται με τοιχία από ΜΑΣΙΦ ΜΠΕΤΟΝ με ΣΙΔΕΡΟ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ και με ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΩΣΗ-ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ  πάχους 7εκ -10εκ. 

Όλα τα κτίρια έχουν άριστη θερμομόνωση (πάχος μόνωσης 7εκ ,υψηλής πυκνότητας λ =0.033W/mK) και ταυτόχρονα και υψηλές ηχομονωτικές και ηχοαπορροφητικές ιδιότητες εξασφαλίζοντας υψηλή ακουστική άνεση για το χρήστη.

Ενεργειακή Κατηγορία Προκάτ Γραφείων

Οι χώροι αυτοί ανήκουν στη ενεργειακή κατηγορία Β+

Οι εσωτερικοί τοίχοι είναι  και αυτοί από οπλισμένο σκυρόδεμα C20/25 με οπλισμό Φ8 με διπλή σχάρα  # Φ10/15.

Οι ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ έχουν πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων –σωληνώσεις ,καλωδιώσεις, πρίζες/διακόπτες, κεντρικό πίνακα.

Υδραυλική Εγκατάσταση

Επίσης  διαθέτουν πλήρη υδραυλική εγκατάσταση ζεστού και κρύου νερού και δίκτυο για εγκατάσταση θερμοσίφωνα και παραδίδονται με όλες τις βρύσες τοποθετημένες και όλες τις εσωτερικές συνδέσεις ολοκληρωμένες.

Πλακίδια Προκάτ Γραφείων

Τα κτίρια παραδίδονται με  πλακίδια Α΄ διαλογής, που ο  πελάτης  μπορεί να  επιλέξει από  συνεργαζόμενες με την εταιρεία εταιρείες πλακιδίων. Η τελική επιλογή διάστασης των πλακιδίων καθώς και των χρωματισμών γίνεται από τον πελάτη, από το δειγματολόγιο της εταιρείας.

Εσωτερικά & Εξωτερικά Κουφώματα

Στους επαγγελματικούς χώρους τα εσωτερικά κουφώματα είναι σύγχρονης αισθητικής και design από LAMINATE σε χρώμα και στυλ επιλογής του πελάτη μέσα από δειγματολόγιο της εταιρίας.

Τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου της EXALCO ανοιγόμενα με διπλά τζάμια και εξώφυλλα αλουμινίου. Η Κυρία Είσοδος είναι ασφαλείας.

Οι επαγγελματικοί χώροι παραδίδονται ελαιοχρωματισμένοι εσωτερικά και εξωτερικά σε χρώμα επιλογής του ιδιοκτήτη.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Ε=89,20τμ
Στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση ενός παιδικού σταθμού Ε=89,20ΤΜ. Ο παιδικός σταθμός κατασκευάστηκε με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, των προκατ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΩΝ επιμέρους κτηρίων, τα οποία σε συνδυασμό μεταξύ τους δίνουν ένα κτηριακό σύνολο.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ε=200τμ
Στον νομό Αργολίδας και σε μια ήσυχη συνοικία λίγο έξω από την πόλη του Ναυπλίου η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση ενός πρότυπου παιδικού σταθμού Ε=200ΤΜ. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου με το τοξωτό -ημικυκλικό κτήριο της διοίκησης και του προσωπικού ήταν μια κατασκευαστική πρόκληση για την εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ που χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Το γραφείο κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+