ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Πάνω από 100 τ.μ
Αττική

Λίγα λόγια για το έργο

Η κατοικία κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+

Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο  της κατοικίας  είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία προκειμένου να προστεθεί μελλοντικά και όροφος.

Πρόκειται για ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ προκατασκευασμένη κατοικία σύμφωνα με τον Ελληνικό Κανονισμό Οπλισμένου Σκυροδέματος (ΕΚΩΣ ) , τον Ελληνικό  Αντισεισμικό Κανονισμό (ΕΑΚ) και τον Ενεργειακό Κανονισμό -ΚΕΝΑΚ.

Η εταιρεία ανέλαβε το έργο στο σύνολό του -έκδοση οικοδομικής αδείας μελέτη και επίβλεψη από συνεργάτη πολιτικό μηχανικό, κατασκευή και τοποθέτηση και κατασκευή υπογείου βεραντών και γενικότερης διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου με συνεργάτες συνεργείο οικοδόμων.

Ως προς την διαρρύθμισή της η κατοικία στο ισόγειο  Ε=70,20τμ διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνας με τραπεζαρία και  χώρο καθιστικού  Επίσης υπάρχει ένα(1)υπνοδωμάτιο  ,WC,και  χώρος αποθήκης.

Στο ισόγειο το σημείο της εσωτερικής σκάλας διαμορφώθηκε άνοιγμα  εσωτερικής επικοινωνίας και πρόσβασης  από και προς το υπόγειο.

Στον όροφο Ε=32,40τμ υπάρχει το master bedroom της κατοικίας  εντός του  οποίου διαμορφώνεται βεστιάριο και  το  κυρίως μπάνιο της κατοικίας .

Καθώς ο όροφος καταλαμβάνει τμήμα του ισογείου διαμορφώνεται βεράντα  Ε=37,80τμ, η οποία στεγάστηκε με πρόσθετη κεραμοσκεπή.

Η επιλογή των επιμέρους υλικών στο εσωτερικό -πλακάκια, ντουλάπες υπνοδωματίου, ντουλάπια κουζίνας, ελαιοχρωματισμοί έγιναν με προσωπική επιλογή των ιδιοκτητών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ που  προσφέρει  η εταιρεία ,ώστε κάθε εργο της να είναι μοναδικό όπως μοναδικός είναι και  ο κάθε πελάτης της

Τα αποτελέσματα

Λόγω της  φυσικής κλίσης του εδάφους  κατασκευάστηκε υπόγειο για την εδραση της προκατασκευασμένης κατοικίας το οποίο κατασκευάστηκε από συνεργείο οικοδομών  συνεργατών της εταιρείας, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από την διαδικασία του να βρουν και να επιλέξουν το κατάλληλο συνεργείο για τις εργασίες αυτές.

Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Στην Λευκάδα και σε μια καταπράσινη πλαγιά με άπλετη θεά προς την θάλασσα, κατασκευάστηκε ένα συγκρότημα τριών (3) ανεξάρτητων τουριστικών κατοικιών με πισίνα.