ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΙΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=79,80τμ, ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ  στην ΚΙΝΕΤΑ
61-85 τ.μ
Αργολίδα

Λίγα λόγια για το έργο

Στον παραλιακό οικισμό Κινέτα ΑΤΤΙΚΗΣ κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε μια ισόγεια κατοικία Ε=79,8τμ με υπόγειο η οποία αποτέλεσε μια εξοχική αρχικά κατοικία για τους ιδιοκτήτες της,με προοπτική η κατοικία στο άμεσο μέλλον ναι γίνει η μόνιμη κατοικία της οικογένειας.

Η κατοικία κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση – θερμοπρόσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+. Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο της κατοικίας είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχυθηκε η κατοικια προκειμένου να προστεθεί μελλοντικά και όροφος.

Πρόκειται για ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ προκατασκευασμένη κατοικία σύμφωνα με τον Ελληνικό Κανονισμό Ωπλισμένου Σκυροδέματος (ΕΚΩΣ ) , τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό (ΕΑΚ) και τον Ενεργειακό Κανονισμό -ΚΕΝΑΚ.

Η προκατασκευασμένη κατοικία ως προς τη διαρρύθμισή της διαθέτει ΤΡΙΑ(3)υπνοδωμάτια, ένα master και δυο ακόμα υπνοδωμάτια, ένα WC, κυρίως μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνας με καθιστικό.

Η επιλογή των επιμέρους υλικών στο εσωτερικό -πλακάκια, ντουλάπες υπνοδωματίου, ντουλάπια κουζίνας, ελαιοχρωματισμοί έγιναν με προσωπική επιλογή των ιδιοκτητών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ που προσφέρει η εταιρεία, ώστε κάθε έργο της να είναι μοναδικό όπως μοναδικός είναι και ο κάθε πελάτης της.

Τα αποτελέσματα

Η προκατασκευασμένη κατοικία τοποθετήθηκε σε υπόγειο το οποίο κατασκεπάστηκε από συνεργείο οικοδομών συνεργατών της εταιρείας, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από την διαδικασία του να βρουν και να επιλέξουν το κατάλληλο συνεργείο για τις εργασίες αυτές.

Οι συνεργάτες οικοδόμοι της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget – κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.