ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

Λίγα λόγια για το έργο

Η οροφή των κατοικιών κατασκευάζεται για το ισόγειο ως επίπεδη πλάκα από μπετόν και οπλισμό από σίδερο και εσωτερικά έχει μόνωση πάχους 7εκ, για τον όροφο είτε σαν κεκλιμένη πλάκα-κεραμοσκεπή από μασίφ μπετόν με οπλισμό από σίδερο και μόνωση 7εκ όπου στην άνω εξωτερική της πλευρά έχει το σχήμα των κεραμιδιών.

Στις κατοικίες τοποθετούνται ντουλάπια στην κουζίνα καθώς και ντουλάπες στα υπνοδωμάτια μοντέρνου σχεδιασμού και αισθητικής από ΒΑΚΕΛΙΤΗ ,επιλογής του πελάτη μέσα από μεγάλο δειγματολόγιο της εταιρίας μας.

Τοποθετείται πάγκος στην κουζίνα τύπου duropal πάχους 4εκ. ανθυγρός και χρωματικού συνδυασμού επιλογής του πελάτη. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι ανοιγόμενα, και τοποθετείται νεροχύτης ανοξείδωτος με δυο γούρνες. Στα υπνοδωμάτια τοποθετούνται ντουλάπες με ύψος μέχρι το ταβάνι από βακελίτη σε χρώμα και σχέδιο επιλογής του πελάτη. Οι ντουλάπες διαθέτουν συρτάρια, ράφια καθώς και ράβδους για κρεμάστρες. Όλα τα ντουλάπια της κουζίνας και οι ντουλάπες περιλαμβάνουν χειρολαβές-πόμολα της επιλογής του πελάτη από το δειγματολόγιο της εταιρείας.


Τα αποτελέσματα

Οι κατοικίες παραδίδονται ελαιοχρωματισμένες εσωτερικά και εξωτερικά σε χρώμα επιλογής του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. Στις διώροφες κατοικίες η εσωτερική σκάλα είναι από μεταλλικό σκελετό και επένδυση από μάρμαρο ΝΑΞΟΥ. Μια άλλη επιλογή είναι από ξύλο μασίφ.

Οι κατοικίες έχουν πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς εσωτερικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων –σωληνώσεις ,καλωδιώσεις πρίζες/διακόπτες κεντρικό πίνακα. Οι κατοικίες διαθέτουν πλήρη υδραυλική εγκατάσταση ζεστού και κρύου νερού και δίκτυο για εγκατάσταση θερμοσίφωνα με όλες τις βρύσες τοποθετημένες και όλες τις εσωτερικές συνδέσεις ολοκληρωμένες.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.