ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
61-85 τ.μ
Κυκλάδες

Λίγα λόγια για το έργο

Στο νησί της Σαντορίνης η κατασκευή ενός τουριστικού συγκροτήματος ενοικιαζόμενων κατοικιών ήταν μια μεγάλη πρόκληση για την εταιρεία, καθώς ήταν μια ευκαιρία να παρουσιάσει την δυναμική της ως εταιρεία, και να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και του φυσικού τοπίου.
Η υλοποίηση του έργου απέδειξε πως η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, αναλαμβάνει με επιτυχία κάθε έργο παρέχοντας ευελιξία σχεδιασμού και κατασκευής.
Το έργο – συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών υλοποιήθηκε και παραδόθηκε από τη εταιρία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ -ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και την μελέτη ανέλαβε σύμβουλος συνεργάτης της εταιρείας .
Πρόκειται για διώροφο προκατασκευασμένο κτήριο 4διαμεριμάτων, δωμάτιο ΑΜΕΑ και reception.

Τα αποτελέσματα

Το συγκρότημα κατασκευάστηκε με την μέθοδο των προκατ μεταφερόμενων τοιχίων τα οποία συνδέθηκαν μεταξύ τους με σκυροδέτηση επί του έργου.
Η αποπεράτωση των εργασιών και ολοκλήρωση του έργου έγινε στο χώρο του έργου από συνεργεία της εταιρείας.

Το τουριστικό συγκρότημα εντάχθηκε αρμονικά στο οικιστικό περιβάλλον του νησιού και διατήρησε το παραδοσιακό κυκλαδίτικο ρυθμό κάτι το οποίο αποτέλεσε από την αρχή την κεντρική ιδέα και στόχο της εταιρείας ώστε η προκατασκευή σαν μεθοδολογία για την κατασκευή του συγκροτήματος να αποτελέσει μια φυσική συνέχεια του κυκλαδίτικου οικισμού.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.