ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

IΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=86τμ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
86-100 τ.μ
Φθιώτιδα

Λίγα λόγια για το έργο

Η προκατ κατοικία είναι κατασκευασμένη από οπλισμένο μπετόν με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Πρόκειται για ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ από οπλισμένο σκυρόδεμα και εξωτερικά μόνωση – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ σύμφωνα με τον Ελληνικό Κανονισμό Σκυροδέματος, τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό και τον Ενεργειακό Κανονισμό ΚΕΝΑΚ.

Η κατοικία ως προς την εσωτερική διαρρύθμισή της διαθέτει ΔΥΟ (2) υπνοδωμάτια, ΕΝΑ (1) κυρίως μπάνιο και ΕΝΑ (1) WC, ΕΝΑ (1) ενιαίο χώρο κουζίνα με τραπεζαρία, καθώς και ΕΝΑ (1) ενιαίο χώρο καθιστικού με σαλόνι.

Η προκατ κατοικία παραδόθηκε ολοκληρωμένη με πλακάκια, ντουλάπια στην κουζίνα, ντουλάπες στο υπνοδωμάτιο, είδη υγιεινής, κουφώματα αλουμινίου EXALCO, διπλά τζάμια, ελαιοχρωματισμούς, πλήρη ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση.

Τα αποτελέσματα


Όλα τα επιμέρους υλικά στο εσωτερικό επιλέχθηκαν από τον αγοραστή μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων που διαθέτει η εταιρεία, χαρακτηρίζοντας μοναδική την κάθε μια κατοικία, όπως μοναδικός είναι και ο κάθε πελάτης.

Η εταιρεία με το μόνιμο σχεδιαστικό τμήμα που διαθέτει και τους συνεργάτες της, πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των του ιδιοκτήτη της κατοικίας για ευρύχωρους και εργονομικούς εσωτερικούς χώρους, αλλά ταυτόχρονα και την ενσωμάτωση της ένταξής τους στο φυσικό τοπίο.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.