ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΙΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=72τμ στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ
61-85 τ.μ
Αργολίδα

Λίγα λόγια για το έργο

Η προκατασκευασμένη κατοικία έχει Ε= 72.20τ.μ και κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν με την Μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και εξωτερικά φέρει θερμοπρόσοψη όπως προβλέπει ο ενεργειακός κανονισμός – ΚΕΝΑΚ.

Ως προς την εσωτερική της διαρρύθμιση η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, 1 WC, 1 κυρίως μπάνιο και ο υπόλοιπος χώρος αποτελεί την κουζίνα – τραπεζαρία και το σαλόνι. Η κατοικία στεγάζεται στο ένα τμήμα της με επίπεδη πλάκα από οπλισμένο μπετόν και μόνωση και το υπόλοιπο τμήμα της με τετράριχτη κεραμοσκεπή με ξύλινα δοκάρια και κεραμίδια ρωμαικού τύπου .

Στο τμήμα της κατοικίας με την υπερυψωμένη τετράριχτη κεραμοσκεπή, εσωτερικά έχει διαμορφωθεί σοφίτα.

Τα αποτελέσματα

Ο ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της κατοικίας αυτής με την εσωτερική σοφίτα και την τετράρικτη στέγη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ιδιοκτητών της, ήταν μια ευκαιρία για την εταιρεία να αποδείξει τη τεχνογνωσία των 60χρονων παρουσίας της στην προκατασκευή και την ικανότητα της να ανταποκριθεί σε κάθε σχεδιαστική και αρχιτεκτονική απαίτηση.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Στην Λευκάδα και σε μια καταπράσινη πλαγιά με άπλετη θεά προς την θάλασσα, κατασκευάστηκε ένα συγκρότημα τριών (3) ανεξάρτητων τουριστικών κατοικιών με πισίνα.
ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=148,50 ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στον ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ
Η κατοικία κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+. Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο της κατοικίας είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία όπως προβλέπει ο κανονισμός για τις διώροφες κατοικίες.