ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΙΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=72τμ στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ
61-85 τ.μ
Αργολίδα

Λίγα λόγια για το έργο

Η προκατασκευασμένη κατοικία έχει Ε= 72.20τ.μ και κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν με την Μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και εξωτερικά φέρει θερμοπρόσοψη όπως προβλέπει ο ενεργειακός κανονισμός – ΚΕΝΑΚ.

Ως προς την εσωτερική της διαρρύθμιση η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, 1 WC, 1 κυρίως μπάνιο και ο υπόλοιπος χώρος αποτελεί την κουζίνα – τραπεζαρία και το σαλόνι. Η κατοικία στεγάζεται στο ένα τμήμα της με επίπεδη πλάκα από οπλισμένο μπετόν και μόνωση και το υπόλοιπο τμήμα της με τετράριχτη κεραμοσκεπή με ξύλινα δοκάρια και κεραμίδια ρωμαικού τύπου .

Στο τμήμα της κατοικίας με την υπερυψωμένη τετράριχτη κεραμοσκεπή, εσωτερικά έχει διαμορφωθεί σοφίτα.

Τα αποτελέσματα

Ο ιδιαίτερος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός της κατοικίας αυτής με την εσωτερική σοφίτα και την τετράρικτη στέγη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ιδιοκτητών της, ήταν μια ευκαιρία για την εταιρεία να αποδείξει τη τεχνογνωσία των 60χρονων παρουσίας της στην προκατασκευή και την ικανότητα της να ανταποκριθεί σε κάθε σχεδιαστική και αρχιτεκτονική απαίτηση.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.