ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

IΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=80,40τμ με ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ
61-85 τ.μ
Αττική

Λίγα λόγια για το έργο

Σε ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Σαλαμίνα επέλεξε για την μόνιμη κατοικία της μια τετραμελής οικογένεια.

Η κατοικία κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπροσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+

Επιπλέον κατασκευαστικό στοιχείο  της κατοικίας  είναι οι κολώνες και τα δοκάρια με τα οποία ενισχύθηκε η κατοικία προκειμένου να προστεθεί μελλοντικά και όροφος.

Πρόκειται για ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ προκατασκευασμένη κατοικία σύμφωνα με τον Ελληνικό Κανονισμό Οπλισμένου Σκυροδέματος (ΕΚΩΣ ) , τον Ελληνικό  Αντισεισμικό Κανονισμό (ΕΑΚ) και τον Ενεργειακό Κανονισμό -ΚΕΝΑΚ.

Η εταιρεία ανέλαβε το έργο στο συνολό του – έκδοση οικοδομικής αδείας μελέτη και επίβλεψη από συνεργάτη πολιτικό μηχανικό, κατασκευή και τοποθέτηση και κατασκευή υπογείου βεραντών και γενικότερης διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου με συνεργάτες συνεργείο οικοδόμων

Η προκατασκευασμένη κατοικία ως προς τη διαρρύθμισή της διαθέτει ΤΡΙΑ(3) υπνοδωμάτια  ένα master και  δυο ακόμα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ενιαίο χώρο κουζίνας με καθιστικό.

Τα αποτελέσματα

Η επιλογή των επιμέρους υλικών στο εσωτερικό -πλακάκια, ντουλάπες υπνοδωματίου, ντουλάπια κουζίνας, ελαιοχρωματισμοί έγιναν με προσωπική επιλογή των ιδιοκτητών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και στυλ που  προσφέρει  η εταιρεία,  ώστε κάθε έργο της να είναι μοναδικό όπως μοναδικός είναι και  ο κάθε πελάτης της.

Λόγω της μεγάλης  φυσικής κλίσης του εδάφους  κατασκευάστηκε υπόγειο για την εδραση της προκατασκευασμένης κατοικίας το οποίο κατασκευάστηκε από συνεργείο οικοδομών  συνεργατών της εταιρείας, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από την διαδικασία του να βρουν και να επιλέξουν το κατάλληλο συνεργείο για τις εργασίες αυτές.

Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες,  στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο, παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget – κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.