ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΙΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Ε=100τ.μ ME ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
86-100 τ.μ
Αττική

Λίγα λόγια για το έργο

Η προκατασκευασμένη κατοικία σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ως μόνιμη κατοικία, για να καλύψει τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Ο σχεδιασμός της κατοικίας έγινε λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις ανάγκες των ιδιοκτητών όσο και την ιδιαίτερη μορφή του οικοπέδου και τη καλύτερη εκμετάλλευσή του ώστε τόσο η κατοικία να είναι λειτουργική ως προς την κατοίκησή της αλλά και ο εξωτερικός περιβάλλον χώρος της να αποτελεί αισθητικά την αρμονική συνέχειά της προς τα έξω.

Η κατοικία κατασκευάστηκε συνδυαστικά με την μέθοδο των προκατ μεταφερόμενων κυψελών με κολώνες και δοκάρια για την μελλοντική προσθήκη ορόφου και των προκατ μεταφερόμενων τοιχίων ώστε να επιτευχθεί ο αρχιτεκτονικός της σχεδιασμός και η κατασκευή του αιθρίου .

Η κατοικίας κατά ένα τμήμα της τοποθετήθηκε σε μπαζωτη θεμελίωση και σε ένα τμήμα της σε υπόγειο, στο οποίο υπάρχει πρόσβαση από και προς την κατοικία.

Τα αποτελέσματα

Η κατοικία ως προς το εσωτερικό της διαθέτει ένα master υπνοδωμάτιο με εσωτερικό wc και βεστιάριο, αλλά δυο υπνοδωμάτια, ένα κυρίως λουτρό και ο υπόλοιπός χώρος αποτελεί την κουζίνα με την τραπεζαρία και το σαλόνι .

Στον χωρο της κουζίνας διαμορφώθηκε εσωτερική της κατοικίας αποθήκη, όπου τοποθετήθηκαν ειδικές κατασκευές ραφιών και τροφοθήκης, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες αποθήκευσης της οικογένειας .

Εξωτερικά και στην μια πλευρά του σαλονιού διαμορφώθηκε αιθριο με πρόσβαση από και προς το σαλόνι με μεγάλη μπαλκονόπορτα που επιτρέπει την είσοδο του φωτός και του αερα στην κατοικία.

Στην πρόσοψη, στην πίσω πλευρά της και στο πλάι της κατοικίας εξωτερικά διαμορφώθηκαν εξώστες -βεράντες με πρόσβαση προς το εσωτερικό της κατοικίας, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινή δραστηριότητα των ιδιοκτητών της.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.