ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=36τμ
36-60 τ.μ
Κορινθία

Λίγα λόγια για το έργο

Η εκκλησία εχει κατασκευαστεί από οπλισμένο μπετόν και εξωτερικά θερμοπρόσοψη με τη μεθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ.

Η προκατ εκκλησία έχει τοποθετηθεί σε χωριό της Κορινθίας και μέλημα της εταιρείας ήταν αρχιτεκτονικά η κατασκευή να ενταχθεί στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής που επρόκειτο να τοποθετηθεί και να εναρμονιστεί με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τοπίου .

Εσωτερικά ο κύριος χώρος της εκκλησίας διαχωρίζεται από τον χώρο του Ιερού, με την τοποθέτηση τέμπλου από οπλισμένο μπετόν. Στο τέμπλο υπάρχει η Ωραία Πύλη και μια επιπλέον θύρα για τις ανάγκες της Θείας λειτουργίας .

Τόσο ο τρούλος , όσο και το καμπαναριό είναι κατασκευασμένα από οπλισμένο μπετόν και η σκυροδέτησή τους γίνεται σε ειδικά καλούπια. ώστε να αποτελούν ένα συμπαγές και στατικά ενιαίο κατασκευαστικό σύνολο.

Τα αποτελέσματα

Η εκκλησία παραδόθηκε με πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση – σωληνώσεις, καλωδιώσεις, πρίζες /διακόπτες, κεντρικό πίνακα, πλακίδια στο δάπεδο επιλογής των δωρητών από μια ποικιλία επιμέρους σχεδίων που προσφέρει η εταιρεία, πόρτες -παράθυρα από σίδερο μασίφ και τζάμια έγχρωμα, ελαιοχρωματισμούς.

Η κατασκευή εντάχθηκε με επιτυχία στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, διατηρώντας έτσι την αρμονία του φυσικού τοπίου.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.