ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Ε=89,20τμ
86-100 τ.μ
Αττική

Λίγα λόγια για το έργο

Στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ η εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση ενός παιδικού σταθμού Ε=89,20ΤΜ.
Ο παιδικός σταθμός κατασκευάστηκε με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, των προκατ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΩΝ επιμέρους κτηρίων, τα οποία σε συνδυασμό μεταξύ τους δίνουν ένα κτηριακό σύνολο.
Το κτήριο στο σύνολο του κατασκευάστηκε από οπλισμένο μπετόν και εξωτερική μόνωση -θερμοπρόσοψη με τη μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ και ανήκει στην ενεργειακή κατηγορία Β+
Πρόκειται για ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ προκατασκευασμένο κτήριο σύμφωνα με τον Ελληνικό Κανονισμό Οπλισμένου Σκυροδέματος (ΕΚΩΣ ), τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό (ΕΑΚ) και τον Ενεργειακό Κανονισμό -ΚΕΝΑΚ.
Ο προκατασκευασμένος παιδικός σταθμός αποτελείται από επιμέρους εσωτερικές ενότητες, όπως προβλέπει ο κανονισμός αντίστοιχων κτηρίων που η κάθε μια προορίζεται για συγκεκριμένη χρήση.


Τα αποτελέσματα

Η είσοδος στον παιδικό σταθμό αποτελεί ταυτόχρονα αίθουσα αναμονής και παραλαβής των νηπίων.
Ακολουθεί ευρύχωρη αίθουσα απασχόλησης νηπίων, WC νηπίων, αίθουσα φαγητού, γραφείο διεύθυνσης και WC προσωπικού.
Η επιλογή των επιμέρους υλικών στο εσωτερικό έγιναν με προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που προσφέρει η εταιρεία, ακολουθώντας παράλληλα και τις νομοθετικές απαιτήσεις και προδιαγραφές για τέτοιου είδους κτήρια -βινυλικο δάπεδο ειδικών προδιαγραφών για χρήση σε παιδικούς σταθμούς, είδη υγιεινής για νήπια, οικολογικά χρώματα κ.α

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.