ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
ως 35 τ.μ
Δωδεκάνησα

Λίγα λόγια για το έργο

Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.


Η προκατ εκκλησία κατασκευάστηκε σε πλήρη αρχιτεκτονική και αισθητική αρμονία τόσο με το φυσικό τοπίο, όσο και με την αρχιτεκτονική του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Η εκκλησιά έχει κατασκευαστεί από οπλισμένο μπετόν με την μέθοδο ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ, με εξωτερική θερμοπρόσοψη. Εσωτερικά ο κυρίως χώρος της εκκλησίας διαχωρίζεται από τον χώρο του Ιερού, με την τοποθέτηση τέμπλου από οπλισμένο μπετόν. Στο τέμπλο υπάρχει η Ωραία Πύλη και δυο επιπλέον θύρες για τις ανάγκες της Θείας λειτουργίας.


Τόσο ο τρούλος , όσο και το καμπαναριό είναι κατασκευασμένα από οπλισμένο μπετόν και η σκυροδετηση τους γίνεται σε ειδικά καλούπια ώστε να αποτελούν ένα συμπαγές και στατικά ενιαίο κατασκευαστικό σύνολο.

Τα αποτελέσματα

Η εκκλησία παραδόθηκε με πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση – σωληνώσεις, καλωδιώσεις, πρίζες /διακόπτες, κεντρικό πίνακα, πλακίδια στο δάπεδο επιλογής των δωρητών από μια ποικιλία επιμέρους σχεδίων που προσφέρει η εταιρεία, πόρτες -παράθυρα από σίδερο μασίφ και τζάμια έγχρωμα, ελαιοχρωματισμούς.

Ως προς τις διαστάσεις της εκκλησιας υπάρχει η δυνατότητα αλλαγης διαστάσεων και ευελιξια σχεδιασμού.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Στην Λευκάδα και σε μια καταπράσινη πλαγιά με άπλετη θεά προς την θάλασσα, κατασκευάστηκε ένα συγκρότημα τριών (3) ανεξάρτητων τουριστικών κατοικιών με πισίνα.