ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
86-100 τ.μ
Επτάνησα

Λίγα λόγια για το έργο

Στην Λευκάδα και σε μια καταπράσινη πλαγιά με άπλετη θεά προς την θάλασσα, κατασκευάστηκε ένα συγκρότημα τριών (3) ανεξάρτητων τουριστικών κατοικιών με πισίνα. Πρόκειται για διώροφες προκατασκευασμένες κατοικίες Ε=83,40τμ/έκαστη, όπου η κάθε μια διαθέτει δική της πισίνα και χωρίζονται μεταξύ τους με χαμηλό φράκτη προστατεύοντας έτσι την ιδιoτικότητα των ενοίκων τους.
Οι κατοικίες είναι κατασκευασμένες από οπλισμένο σκυρόδεμα με κολώνες και δοκάρια με την μέθοδο Μονομπλοκ σύμφωνα με Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό-ΕΑΚ, Ελληνικό Κανονισμό Σκυροδέματος, Ελληνικό Κανονισμό Προκατασκευής και Ενεργειακό Κανονισμό-ΚΕΝΑΚ, με πλήρη στατική επάρκεια και αντισεισμική θωράκιση.
Εξωτερικά τα κτήρια φέρουν θερμοκέλυφος-θερμοπρόσοψη σύμφωνα με τον Ενεργειακό Κανονισμό ΚΕΝΑΚ ,εξασφαλίζοντας την ενεργειακή απόδοσή τους και κατατάσσοντας τες στην ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β+.
Ως προς τη διαρρύθμισή τους στο ισόγειο διαμορφώνεται ενιαίος χώρος κουζίνας –τραπεζαρίας με καθιστικό ,ένα υπνοδωμάτιο και WC.Στο ισόγειο εξωτερικά διαμορφώνεται ημιυπαίθριος χώρος με πρόσβαση από το υπνοδωμάτιο.
Με μαρμάρινη σκάλα οδηγείται ο ένοικος στον όροφο όπου εκεί διαμορφώνεται ένα υπνοδωμάτιο και επιπλέον μπάνιο. Εξωτερικά στον όροφο καθώς αυτός καταλαμβάνει το μισό τμήμα το ισογείου διαμορφώνεται βεράντα όπου προσφέρει άπλετη θεά προς την θάλασσα.

Τα αποτελέσματα

H επιλογή της εταιρείας ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ για την υλοποίηση της τουριστικής επένδυσης εξασφάλισε την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα των κατοικιών, την στατική και αντισεισμική επάρκεια, συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης και διασφάλισε το κόστος της επένδυσης από την ανάθεση του έργου ως και την παράδοσή του χωρίς να προκύψουν απρόβλεπτα και «κρυφά» κόστη που να οδηγήσουν το έργο και τον πελάτη εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.