ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΕΡΓΩΝ
X
ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΩΝ

Κατηγορία έργου

Μέγεθος έργου

MENU

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΞΥΛΟΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Πάνω από 100 τ.μ
Κορινθία

Λίγα λόγια για το έργο

Το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε από την αυξανόμενη ζήτηση ενοικιαζόμενων καταλυμάτων στο ευρύτερο παραλιακό μέτωπο της Κορινθίας, αποτυπώθηκε στην μελέτη και υλοποιήθηκε με την μέθοδο της προκατασκευής από την εταιρεία ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, με την κατασκευή του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων κατοικιών
Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις ισόγειες κατοικίες με σοφίτα και πατάρι Ε=77τ.μ, ένα studio Ε=25τμ και μια αποθήκη. Ε=10τμ Όλες οι κατοικίες διαθέτουν πισίνα για αποκλειστική χρήση των μελλοντικών ενοίκων τους εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και αυτονομία τους.
Οι κατοικίες κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό-ΕΑΚ, Ελληνικό Κανονισμό Σκυροδέματος, Ελληνικό Κανονισμό Προκατασκευής και Ενεργειακό Κανονισμό-ΚΕΝΑΚ.
Η επιλογή της εταιρείας ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ διασφάλισε στους ιδιοκτήτες του έργου τόσο την υψηλή ποιότητα και αισθητική, όσο και το συγκεκριμένο κόστος χωρίς απρόβλεπτα έξοδα αλλά και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου.
Οι κατοικίες αναπτύσσονται κλιμακωτά ακολουθώντας την κλίση του οικοπέδου. Η κλιμακωτή τοποθέτηση των κτισμάτων στο οικόπεδο έγινε με σκοπό την καλύτερη δυνατή θεά προς τη θάλασσα και ταυτόχρονα στη δημιουργία άνετων και λειτουργικών εσωτερικών χώρων. Το studio και η αποθήκη τοποθετήθηκαν στο πίσω όριο του οικοπέδου.

.

Τα αποτελέσματα

Κάθε μία από τις τρεις κατοικίες διαμορφώνεται σε 2 επίπεδα -ισόγειο και σοφίτα, διαθέτοντας ταυτόχρονα και εσωτερικό πατάρι, ακολουθώντας αρχιτεκτονικά ένα minimal ρυθμό με ορθογωνικούς όγκους από προκατ μεταφερόμενα τοιχία από εμφανές οπλισμένο σκυρόδεμα και εξωτερικά θερμοπρόσοψη.

Το κτηριακό συγκρότημα κατασκευάστηκε με την μέθοδο των προκατ μεταφερόμενων τοιχίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και εξωτερικά θερμοπρόσοψη , τα οποία συνδέθηκαν μεταξύ τους και με την βάση τους στο οικόπεδο, με σκυροδετηση στο έργο.

ΔΙΟΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤ ΟΙΚΙΑ Ε=102,60τμ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ στην ΑΤΤΙΚΗ
Οι συνεργάτες οικοδόμοι  της εταιρείας ανέλαβαν τόσο το υπόγειο όσο και την γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου -βεράντες, στέγαστρα βεραντών, περιτοιχίσεις, κάγκελα, πόρτα εισόδου στο οικόπεδο παραδίδοντας το έργο ολοκληρωμένο εντός χρονοδιαγράμματος και το κυριότερο εντός καθορισμένου budget -κόστους, χωρίς απρόβλεπτα έξοδα ή κρυφά κόστη.
ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ε=33,2τμ στην ΚΩ
Στο νησί της Κώ και εντός του χώρου μιας από τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες του νησιού, προσφάτως ανακαινισμένη, τοποθετήθηκε η προκατ εκκλησία αφιερωμένη στην Αγ.Κυριακή.